Cropmiddag | Creaflex Sittard-Windraak

datum: vrijdag 21 april 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Cropmiddag | Creaflex Sittard-Windraak

Vind je het ook zo ongezellig om steeds maar in je eentje te knutselen, of heb je een project liggen dat maar niet af lijkt te komen? Kom dan naar onze 3-wekelijkse crop-middagen (vrijdag's)
Deze middagen zijn perfect om gezellig samen te knutselen en om nu eindelijk eens dat ene album of die ene lay out af te maken.
Met elkaar lijkt het opeens veel makkelijker te gaan! Tijdens een crop wordt er gezorgd voor een kop koffie/thee met iets te snoepen.
Je gebruikt je eigen materialen en gereedschappen.
Let wel: dit zijn geen workshops, maar je werkt zelfstandig met andere creatievelingen! Gezelligheid! En je leert ook altijd weer een hoop van elkaar!
Geen workshop, maar wel de aanwezigheid van iemand van ons creatieve team, die je met alle plezier tips geeft wanneer je even niet meer weet hoe verder te gaan met een project.
Deze crops zijn alleen bedoeld voor projecten met papiertechnieken, zoals o.a. art journaling, scrapbooking, kaarten maken etc.
Ook kan men in overleg gratis gebruik maken van een stans-apparaat en diverse voorhanden zijnde mallen.
Dit alles tegen een geringe vergoeding vam 4,50 per keer.
Graag vooraf een telefoontje of mail om een plek te reserveren.
Gewoon aanschuiven mag ook, mits er plek is.

bron: https://www.facebook.com/events/135858170255522/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Windraak | 112 alarmeringen Windraak | Goedkoop Tanken in Windraak | Supermarkten in Windraak | Weerbericht Windraak